Friday 4 January 2013

Application που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη (part 1)

Wunderlist 2 Mac 2

 

Ξεκινάω το πρώτο από τα πολλά (δεν ξέρω ακόμα πόσα) άρθρα για τα apps που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.

Πρώτο και καλύτερο (κατά τη γνώμη μου) application που θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη αλλά και πιο οργανωμένη δεν είναι άλλο από το Wunderlist. Ο λόγος που ξεκινάω με το συγκεκριμένο application δεν είναι τυχαίως γιατί τον τελευταίο καιρό απλά με έχει ξελασπώσει.

Πρόκειται για μία εφαρμογή με την οποία δημιουργείς λίστες με πράγματα που θέλεις να κάνεις. Ανήκει στην κατηγορία to-do-list και είναι από τα πληρέστερα application που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε αυτό είναι να δημιουργήσετε λίστες με πράγματα που θέλετε να κάνετε έτσι ώστε να τα έχετε συγκεντρωμένα και οργανωμένα κάπου (έτσι ώστε κάποια στιγμή επιτέλους να τα κάνετε).

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι η τιμή του είναι ΔΩΡΕΑΝ! Κι όμως έχει δυνατότητες που κάποια άλλα apps τις χρεώνουν και με 50€!

Έτσι λοιπόν μπορείτε να φτιάξετε λίστες από τα ψώνια που θέλετε να κάνετε στο supermarket μέχρι και την λίστα για το πάρτυ γενεθλίων σας ή το ταξίδι που ετοιμάζετε στην Αίγυπτο.

Για να μην χάνετε ποτέ τις λίστες σας μπορείτε να έχετε το Wunderlist στο PC, στο Mac, στο iPhone, στο Android smartphone σας αλλά φυσικά και στο internet. Και όλες αυτές οι συσκευές συγχρονίζονται έτσι ώστε οι λίστες σας να είναι διαθέσιμες παντού ανά πάσα στιγμή.

Η νέα έκδοση του Wunderlist σας δίνει και την δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε αντικείμενο που έχετε βάλει στη λίστα σας. Έτσι αν έχετε μία λίστα που λέγεται "Δουλειά" τότε εκεί μπορείτε να βάλετε όλα τα σημαντικά task σας με υπενθύμιση την ώρα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα!

Καλά, που να δείτε βέβαια και το design, θα πάθετε πλάκα! 

Δοκιμάστε το στο www.wunderlist.com και ξεκινήστε να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη :)

Και πείτε μου πως σας φάνηκε ή αν το χρησιμοποιείτε ήδη τότε με ποιους τρόπους.

0 comments:

Post a Comment