Friday 11 January 2013

Application που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη (part 2)

 LastPass
Κι αφού τα είπαμε για το Wunderlist 2 που θα οργανώσει τις δουλειές σας έρχεται η σειρά ενός άλλου application το οποίο έρχεται να δώσει μία ακόμα λύση και να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.
Το πρόβλημα: Το να θυμάσαι όλα τα usernames και passwords σε όλα τα websites που έχεις επισκεφτεί είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά ακόμα και να τα θυμάσαι είναι σπαστικό να πρέπει να τα γράφεις κάθε φορά.
Η λύση: Lastpass. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προστίθεται κάθε φορά στον browser σου (μπορεί να γίνει εγκατάσταση παντού!!!) και αποθηκεύει όλους τους κωδικούς σου σε ένα μέρος στο οποίο έχεις πρόσβαση μόνο εσύ!
Πέρα από το γεγονός ότι θυμάται όλα τα password σου μπορεί να σε βάζει αυτόματα στις ιστοσελίδες όπου έχεις αποθηκεύσει τους κωδικούς σου, έτσι όταν θα ξαναμπείς στο facebook το lastpass θα βάλει μόνο του τους το email και τον κωδικό σου και θα κάνει login, κι αυτό μπορεί να γίνει για όσα site επιλέξεις εσύ. Φαντάσου πόσο χρόνο γλιτώνεις!!!
Και για να μην τα πολυλογώ, μπες στο lastpass.com κάνε τον λογαριασμό σου, κατέβασε το extension ανάλογα με τον browsers που χρησιμοποιείς ξεκίνα να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη :D

0 comments:

Post a Comment