Tuesday 2 November 2010

Buldoza.gr στην ακρίβεια!

Βρήκα αυτό το site καταλάθος, βλέποντας βιντεάκια στο ίντερνετ. Πρώτ' απ' όλα να σας πω τι είναι αυτό το site. Πρόκειται για ένα online πολυκατάστημα, που έχει τα πάντα!!! από ρούχα μέχρι συσκευές σε τιμές κόστους! Αγοράζεις χωρίς πιστωτικές, και όλα αυτά μόνο με το "ποντίκι σου". Έχουμε δει παρόμοια site στην Ελλάδα, αλλά αυτό εδώ έχει και κάτι άλλο ακόμα πιο μοναδικό, που εμένα προσωπικά με κάνει να το προτιμήσω. Είναι δουλειά νέων ανθρώπων, οι οποίοι τόλμησαν, και παρά την οικονομική κρίση (η οποία για μένα είναι περίοδος για μεγάλες ευκαιρίες) ξεκίνησαν μία επιχειρηματική ιδέα!

Μπορείτε να δείτε βήμα βήμα την δημιουργία της εταιρείας και όλο το στήσιμο στο youtube channel της buldoza.gr (http://www.youtube.com/user/buldozaGR) και θα καταλάβετε γιατί (πέρα από τις τιμές και τις υπηρεσίες που προσφέρει) αξίζει να στηρίζεις τέτοιες προσπάθειες!



Εγώ να πω μόνο καλή επιτυχία, ελπίζω αυτό να είναι ένα από τα επιτυχημένα παραδείγματα της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα! Και να δούμε άλλα τέτοια στο μέλλον...

0 comments:

Post a Comment